Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η Θεατρική ομάδα των φοιτητών ΔΠΘ Αλεξανδρούπολης σας παρουσιάζει το έργο "Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας"


Η Θεατρική ομάδα των φοιτητών ΔΠΘ σας καλωσορίζει σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων ετών! Με περίσσεια δόση χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, το έργο αποτελεί πραγματική έμπνευση από την ζωη των συντελεστών του. Σας περιμένουμε στις 23 Μαΐου και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με Είσοδο δωρεάν.


Οι Ρήγας και Αποστόλου υπογράφουν αυτό το κείμενο, που πράγματεύεται τις προσπάθειες δύο νεαρών, ανερχόμενων συγγραφέων να καθιερωθούν στο χώρο του θεατρου. Στον αντίποδα, μια πρώην σταρ του θεάτρου θα βρεθεί στο δρόμο τους, προσπαθώντας ν' ανακτήσει την παλιά της δόξα μέσω του μοντέρνου θεάτρου. Η σύγκρουση των δύο αυτών κόσμων -κλασσικού με εμπορικό θέατρο- μόνο ανώδυνη δε θα μπορούσε να είναι, καθώς αποτελεί το έναυσμα για μια ξέφρενη πορεία που θα ξεσκεπάσει ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!

Μια αποκαλυπτική και ανατρεπτική κωμωδία που δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί αλλά και να ξεμπροστιάσει, ισορροπώντας ανάμεσα στην κωμωδία, αλλά και το αστυνομικό έργο. Με μία λέξη ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ! Έτσι, σατυρίζοντας την κατάντια της τηλεόρασης αλλά και τον ξεπεσμό του ψευτο-κουλτουριάρικου θεάτρου ο θεατής παρακολουθεί το παρασκήνιο μιας θεατρικής παράστασης.

Ίντριγκες, Παράνομοι έρωτες, Εγκλημα, Πάθη και Πόθοι, Συμφέροντα, Οργη... αυτά είναι το αλατοπίπερο μιας γευστικής παράστασης! Εξυπνο σενάριο και εύστροφο χιουμορ είναι αυτά που καθιστούν το θεατή συνένοχο των ηθοποιών... γι' αυτό... σσσ!!! Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...