Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Αλβανόγυφτοι έστησαν το κύκλωμα με τα μαϊμού επιδόματα στην Αλεξανδρούπολη!!


Νέα κομπίνα που σχετίζεται με τα «μαϊμού» προνοιακά επιδόματα εντόπισαν οι αρχές αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Πρωταγωνιστές οι γονείς μαθητών που εμφάνιζαν το παιδιά τους ως κωφάλαλα προκειμένου να εισπράττουν τα επιδόματα.
Περίπου 35 παιδιά, μαθητές σχολείων της Αλεξανδρούπολης Αλβανικής καταγωγής , από το 2006 εμφανίζονται από τους...
κηδεμόνες τους ως κωφάλαλα, προκειμένου να παίρνουν το προνοιακό επίδομα των 362 ευρώ.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Νίκο Ραπτόπουλο, σε ελέγχους που έγιναν από το νοσοκομείο διαπιστώθηκε μεγάλη συχνότητα κωφαλαλίας, σε παιδιά συγκεκριμένης συνοικίας της πόλης, που ελάμβαναν προνοιακό επίδομα, τουλάχιστον τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο κ. Ραπτόπουλος μάλιστα εκτιμά πως, «υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα, που κατά διαστήματα εμφάνιζε 4-5 παιδιά με διαφορετικό όνομα κάθε φορά για εξετάσεις και πιστοποίησης κωφαλαλίας στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Τα άτομα αυτά κατάφεραν να αποδείξουν ότι είναι κωφάλαλοι και να αποσπάσουν γνωματεύσεις και από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου είχαν σταλθεί για επιβεβαίωση.

Όπως, μάλιστα, προκύπτει από τα έγγραφα του υπουργείου Υγείας, τα οποία παρουσιάζει το protothema.gr, τα παιδιά είναι αθίγγανοι, αλβανικής καταγωγής.

trikalagr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...