Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Όροι χρήσης


Όροι χρήσης καταλόγου http://sevazios-thraks.blogspot.com/Γενικοί Όροι
Στο εξής όπου αναφέρεται http://sevazios-thraks.blogspot.com/θα εννοείται ο δικτυακός χώρος που βρίσκεται στο http://sevazios-thraks.blogspot.com/Καταχωρώντας την ιστοσελίδα του http://sevazios-thraks.blogspot.com/ο χρήστης αποδέχεται πλήρως τους παρακάτω όρους χρήσης και συμφωνεί να συμμορφώνεται με αυτούς.


Το http://sevazios-thraks.blogspot.com/διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους όρους χρήσης του και τις συνθήκες με βάση τις οποίες οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο site του. Όποια χρήση μετά από τις αλλαγές αυτές θα θεωρείται ότι υπόκειται σε αυτές.
sevazios-thraks.blogspot.com/διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει ή να διακόψει τη λειτουργία του συνολικά ή κάποια από τις υπηρεσίες του ή να αναδιαμορφώσει το περιεχόμενο του.
Το sevazios-thraks.blogspot.com/μπορεί να επικοινωνεί με τους ιδιοκτήτες των καταχωρημένων sites μέσω email για να τους ενημερώνει για τυχόν αλλαγές στην λειτουργία του, για νέες υπηρεσίες και για άλλους λόγους και ο χρήστης συμφωνεί με αυτό.
Αποποίηση Ευθυνών
Το sevazios-thraks.blogspot.com/δεν προτείνει και δεν διαφημίζει κανένα blog.
Το http://sevazios-thraks.blogspot.com/δεν ελέγχει το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τρίτων sites στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων ή διαφημιστικών banners.
sevazios-thraks.blogspot.com/δεν ελέγχει, δεν αποδέχεται και δεν προωθεί τα άρθρα των καταχωρημένων ιστοσελίδων και δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με αυτές.
Το sevazios-thraks.blogspot.com/δεν έχει την υποχρέωση να παρακολουθεί το περιεχόμενό των συμπεριλαμβανομένων ιστοσελίδων, για να διαπιστώνει εάν τα αναδημοσιευόμενα στοιχεία είναι συμβατά με τους όρους που αναγράφονται στο παρόν κείμενο και σύμφωνα με τη νομοθεσία, τυχόν κανονισμούς και θέσεις δικαστηρίων και κυβερνήσεων.
Το sevazios-thraks.blogspot.com/ διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την καταχώρηση μίας ιστοσελίδας ή την διαγραφή της οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να είναι υποχρεωμένο να αποκαλύψει τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Το http://sevazios-thraks.blogspot.com/δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του κατά την χρήση των υπηρεσιών του.
Κατά την προσθήκη κάποιας ιστοσελίδας στον κατάλογο του sevazios-thraks.blogspot.com/, από τον διαχειριστή του ζητείται το email του, το οποίο ζητείται μόνο για λόγους μελλοντικής επικοινωνίας με τον υπεύθυνου της ιστοσελίδας και για ταυτοποίηση της ταυτότητάς του σε περίπτωση αλλαγής στοιχείων της.
To sevazios-thraks.blogspot.com/δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε πώληση, ενοικίαση, δημοσίευση ή κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών σε κανέναν τρίτο φορέα.
Το http://sevazios-thraks.blogspot.com/μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο εάν αναγκαστεί λόγω παραβίασης των σχετικών διατάξεων του νόμου και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές.
Στο sevazios-thraks.blogspot.com/μπορεί να γίνεται η χρήση των cookies για τεχνικούς με σκοπό τη διασφάλιση της αποτελεσματικότερης χρήσης του site. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν αντλούν αρχεία ή άλλα στοιχεία από τους υπολογιστές στους οποίους αποθηκεύονται.
Ο χρήστης αποδέχεται όλους τους όρους του παρόντος και προχωρεί στη καταχώρηση στο sevazios-thraks.blogspot.com/σύμφωνα με αυτούς.
Το  sevazios-thraks.blogspot.com/διατηρεί το δικαίωμα να προσθέσει, να αλλάξει ή να τροποποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο τους παραπάνω όρους χρήσης στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...