Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Παρουσίαση του Στίβου του Εθνικού και του γυναικείου Βόλλευ της Νίκης.


Η εκπομπή “ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ” φιλοξενεί την γυναικεία ομάδα Βόλλευ της Νίκης Αλεξανδρούπολης και το τμήμα Στίβου του Εθνικού.
Πρώτη προβολή την Τετάρτη 16 Μαΐου στις 10 το βράδυ αμέσως μετά τις ειδήσεις στην Δέλτα Τηλεόραση και επανάληψη την Κυριακή 20 Μαΐου στις 6 το απόγευμα.

Στο πρώτο μέρος της 23ης  εκπομπής, φιλοξενείται η γυναικεία ομάδα βόλλευ της Νίκης Αλεξ/πολης, η οποία και πέτυχε την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία. Καλεσμένοι, ο πολύπειρος προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης και οι παίκτριες Γεωργία Σιρδάρη (αρχηγός γυναικών), η Χρύσα Κολοσέντα (αρχηγός κορασίδων) και η Μάγδα Κεπεσίδου.

Ο κόουτς εξιστορεί την πορεία όλης της αγωνιστικής χρονιάς της Νίκης και μιλά για τη φιλοσοφία που διακρίνει όλους τους συμμετέχοντες στην προσπάθεια. Κάνει ένα οδοιπορικό στην ιστορία του συλλόγου, αναφερόμενος κυρίως στις μεγάλες επιτυχίες συμμετοχής στην Α1 και στο ανθρώπινο δυναμικό που πέρασε από τις τάξεις της ομάδας τις προηγούμενες δεκαετίες. Τέλος περιγράφει τις διαφορές του γυναικείου με το ανδρικό βόλλευ και σε ποιες συμπεριφορές υπερτερούν των ανδρών, οι γυναίκες βολλευμπολίστριες.

Οι τρεις παίκτριες αφού μας δώσουν ένα μικρό βιογραφικό γνωριμία τους, αναφέρονται στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδος και τους στόχους που ανοίγονται από δω και πέρα ομαδικά αλλά και ατομικά.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής φιλοξενείται ο πρόεδρος του τμήματος στίβου του Εθνικού Σταύρος Τζωίδης, με τον οποίο ο υποφαινόμενος παρουσιαστής συνεργάζεται διοικητικά μαζί του.

Ο πρόεδρος μιλά για το κοινωνικό «φαινόμενο» Εθνικός, την «αύρα» του ονόματος, αλλά και τη φιλοσοφία του κεντρικού συλλόγου και όλων των τμημάτων. Αναφέρετε στην οργάνωση, στους στόχους και στα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια στο τμήμα στίβου. Παρουσιάζει τους προπονητές του στίβου με τα διαφορετικά τμήματα και αναφέρετε σε συγκεκριμένους πρωταθλητές της ομάδας και ανερχόμενα «αστεράκια».

Εντύπωση κάνει η αναφορά του Προέδρου στο μοναδικό φαινόμενο συμμετοχής αθλητών Τρίτης γενιάς στον Εθνικό, από παππού, στον πατέρα και τώρα στον εγγονό. Τέλος αναφέρετε στα μηνύματα που εκπέμπει το τμήμα, στην παιδαγωγική προσέγγιση προς τους αθλητές ως κεντρικό σύνθημα, αλλά και στο αίσθημα οικογένειας που διαχέεται σε όλους τους συμμετέχοντες, διοικούντες, προπονητές, αθλητές, αλλά και γονείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...