Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αποστολή στη Στουτγάρδη με στόχο την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και τουριστικών σημείων του Δήμου Σουφλίου



Η Ένωση Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Σουφλίου και περιφέρειας οργανώνει αποστολή στη Στουτγάρδη της Γερμανίας με στόχο την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και των τουριστικών σημείων της περιοχής του Δήμου Σουφλίου για δέκα μέρες.

Μεταξωτά, τσίπουρο, κρασί, μέλι, ξηροί καρποί, αλλαντικά και άλλα προϊόντα έχουν ταξιδέψει στη Στουτγάρδη όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εκδηλώσεις για ελληνικά προϊόντα, ενώ ελληνογερμανικοί σύλλογοι συνεργάζονται για την προβολή. Τα Σουφλιώτικα προϊόντα θα τα προσφέρουμε προκειμένου να γίνουν γνωστά στους Γερμανούς καταναλωτές και να τα γνωρίσει η αγορά.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Μουσείο της πόλης της Στουτγάρδης στις 11 Ιουνίου 2011, ενώ την επομένη θα γίνει εκδήλωση προς τιμή των συλλόγων. Στη συνέχεια στις 13 Ιουνίου 2011 θα γίνει συνάντηση στο Προξενείο με εταιρείες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα μας.
Εμείς θέλουμε να προβληθούν όλα τα προϊόντα που παράγονται στο Σουφλί και να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια, αναζητώντας πελάτες στην Ευρώπη. Στόχος για την επόμενη χρονιά να συμμετέχει το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Έβρου με όλα τα προϊόντα του Νομού.
Όλη η δράση στηρίζεται και χρηματοδοτείται από το Επιμελητήριο Έβρου, ενώ υπάρχει και σχετικό ελληνογερμανικό έντυπο που θα ενισχύσει την παρουσία μας εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...