Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

12 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ Γ. ΜΑΛΟΥΣΗ


Εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως η ποινή, ενώ η πρόταση του εισαγγελέα ήταν για 18 μήνες.

Ήθελε να αποκρύψει όχι διπλά βιβλία ή ύποπτες σημειώσεις, αλλά τα ...
 απομνημονεύματά του που θα δημοσιευθούν μετά …θάνατο, όπως είπε.Η κόρη του και υπάλληλος του κατέθεσαν στο δικαστήριο περιγράφοντας ένα άλλο κλίμα
Σε 18 μήνες φυλάκιση για αντίσταση κατά της αρχής καταδικάστηκε χθες το μεσημέρι από το
τριμελές πλημμελειοδικείο ο ιδιοκτήτης του Rchannel Γιώργος Μαλούσης ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με τους δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ Χρύσα  Ανδρόνικου και Γεώργιο Αραμπατζάκη όταν πήγαν για έλεγχο στα εγκαταστάσεις του. Στ δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα περιστατικά αρχικά από τους μάρτυρες κατηγορίας που περιέγραψαν την απρόκλητη συμπεριφορά του ελεγχόμενου και την αντίστασή του να αποφύγει το έλεγχο που εν μέρει το κατάφερε παίρνοντας μαζί του βιβλία ή τιμολόγια κι εξαφανιζόμενος στην πολυκατοικία ενώ τελείως διαφορετική διάσταση μετέφεραν οι μάρτυρες υπεράσπισης η κόρη του Κατερίνα Μαλούση και υπάλληλός του λέγοντας ότι τα όργανα του ελέγχου χειρονομούσαν.

Πάντως ο ίδιος ο κατηγορούμενος καναλάρχης ισχυρίσθηκε ότι δεν επρόκειτο για οικονομικά στοιχεία που ήθελε να αποκρύψει αλλά για τα απομνημονεύματά του στα οποία δεν ήθελε νάχει πρόσβαση κανένας και θα βγουν μετά τον …θάνατό του.

Όταν ρωτήθηκε που είναι απλά για να φυλλομετρηθούν, δεν ήταν σε θέση να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση ενώ βρήκε την ευκαιρία να πει ότι «οι ελεγκτές οφείλουν να λειτουργούν με κανόνες επιμένοντας ότι το ΣΔΟΕ υπερβαίνει τα όρια». Συνήγορος υπεράσπισής του ήταν ο δικηγόρος Χρήστος Χατζηπέμος.

Μ.Μ.

xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...